Üretim sürecimiz

Özenli üretim sürecimize göz atın ve bizi farklı kılan şeyi görün

Tam Yağlı Keçi Sütü Kullanılarak Üretilmiştir

Süt yağı, anne sütündeki önemli besinlerden biridir. Golden Goat® çoğu bebek formülünün aksine tam yağlı sütten üretilir. Bu, Golden Goat® formülünün doğal bir süt yağı ve süt yağı yuvarına (MFGM) sahip olmasını sağlar. MFGM, biyo aktif lipidler (fosfolipid, sfingolipid ve kolesterol) ve membran spesifik proteinler içerir. Araştırmalar, bu özelliklerin büyümekte olan bebekler için fizyolojik faydaları olduğunu göstermiştir.1

100%

Süt yağı
Anne sütü

45%

Süt yağı
Golden Goat®

100%

Süt yağı
Diğer Genel Formüller

Özenle İşlenmiştir

Golden Goat® bebek beslenme formülleri, tam yağlı süt kullanılarak üretilir. Bu, daha az ısıtma adımıyla daha özenle işlendikleri anlamına gelir. Bu da proteinleri korurken protein glikasyonunu sınırlandırır.

Protein glikasyonu, proteinlerin yapısını sindirimi etkileyebilecek ve ileri glikasyon son ürünleri (AGE’ler) oluşumuna neden olabilecek şekilde değiştirir. Yiyeceklerden AGE’lerin tüketimi enflamasyon, oksidatif stres ve insülin direnci ile ilişkilendirilir.2,3

Yalnızca Gerekli İçerikler

Golden Goat® tam yağlı keçi sütünün doğal mükemmelliğini kullanır ve yalnızca ihtiyaç duyulan bileşenleri ekler.

Benzersiz özellikleri sayesinde keçi sütü, anne sütüne daha yakın bir amino asit profilinin yanı sıra nükleotidler ve poliaminler gibi biyoaktifleri doğal olarak içerir. Keçi sütünde doğal olarak bulunan bu doğal besinlerle Golden Goat® bebeklerin gelişmek için ihtiyaç duydukları tüm gerekli besinlere sahip daha doğal bir formüldür.
• Palm yağı içermez – Golden Goat® doğal bir sn-2 palmitik asit kaynağı olan süt yağı içerir.
• Peynir altı suyu eklenmez – Keçi sütünün doğal amino asit profili, peynir altı suyu eklenmesinin gereksiz olduğu anlamına gelir

Referanslar:
1 Gallier S, et al. Whole Goat Milk as a Source of Fat and Milk Fat Globule Membrane in Infant Formula. Nutrients. 2020;12(11):34-86.
2 Zenker HE, et al. Lysine blockage of milk proteins in infant formula impairs overall protein digestibility and peptide release. Food Funct. 2020; 11:358-369.
3 Prosser CG, et al. Nε-carboxymethyllysine in nutritional milk formulas for infants. Food Chem. 2019; 274:886-890.